Менюто днес:

Поръчайте по телефона: 0899 99 85 60 всеки делничен ден от 10:00 до 17:00 часа.

За поръчки над 10 лв. доставката е безплатна в гр.Пазарджик!

При поръчка под 10 лв. се начислява 2 лв. такса разнос.

Кутия за храна: 0,30 лв.

-20% отстъпка от цената на топлата кухня след 17:00 часа при покупка на място!

Вкусната храна си има име – Бистро КРЕЗ. С щипка любов и пълна отдаденост нашите професионални готвачи ежедневно се стараят да превърнат предлаганите ястия в кулинарна феерия. С ценната помощ на шеф Иван Звездев създадохме многообразно меню, оцветено в различни пъстри нюанси. С реализирането на селектирани рецепти от цял свят се стремим да удовлетворим гастрономичните предпочитания на всеки наш гост.

Посрещаме клиентите си в две просторни и уютни зали с общ капацитет 100 места, където предлагаме максимален комфорт, за да се насладите на нашите топли и ароматни ястия с всичките си сетива.

И тъй като не правим компромиси с качеството, в нашата кухня се използват единствено проверени продукти от утвърдени производители. Доставките на прясна риба и морски деликатеси са директно от ферми в крайречни региони и Черноморието.

Освен че желаем да усетите неповторима наслада, за нас е важно всичко, което предлагаме, да бъде и здравословно. Домашните ни десерти се приготвят само с нерафинирана тръстикова захар, а разнообразните ни тестени изделия се месят и пекат на място по специални технологии.

А за случаите, когато имате бизнес среща, искате да побъбрите с приятел или просто да изпиете чаша ароматна напитка, кафе-сладкарницата на Бистро КРЕЗ е вашето място. Тук можете да се насладите на автентично турско кафе или прясно изцеден цитрусов сок. Приятното прекарване и положителните емоции на нашите клиенти са главната ни цел. Техните игриви малчугани се забавляват необезпокоявани и напълно безопасно в шарения ни детски кът.

Веднъж посетили Бистро КРЕЗ, ще се връщате отново и отново при нас, а ние ще продължаваме да изненадваме... Очакваме ви!

Форма за контакти - Бистро КРЕЗ

Switch language:

Please publish modules in offcanvas position.